Ubijena misica – Sa dva metka u ledja ubijena miss Honduras i njena sestra

Ubijena misica Honduras nakon što je pokušala pobjeći kada  je vidjela svoju sestru u koju je pucao njen ljubomorni dečko.


Maria Jose Alvarado 19, i njezina sestra 23, ubijene su hladnokrvno nakon cega je ubica Plutarco Antonio Ruiz, priznao ubojstva i doveo policiju do tijela u selu blizu Aguagua rijeke Santa Barbara.


Sa dva metka u ledja ubijena miss HondurasNavodno miss Honduras je bila na putu za London za natjecanje za miss svijeta i sve je proslo pogresno kada je decko od njene sestre koji je napao zbog ljubomore nakon što je vidio svoju djevojku kako plese s drugim muškarcem.

Nacionalni policijski agenti uhitili Plutarco Antonio Ruiz, dečka Miss Hondurasa María José Alvarado sestre. Tijekom uhićenja su također zaplijenili dva automobila i pištolj.
Vojska danas je preuzet tijela Maria Jose Alvarado (na slici) i njezina 23-godišnja sestra Sofija iz jarka pokraj rijeke Aguagua u Santa Barbari, šest dana nakon što je nestala sa rođendanske zabave.
Deseci prijatelja i rodbine tinejdžerske ljepotice okupili na bdijenju uz svijeće, do jučer pohađala na faksu, prisjećajući se tako mlade žene koja je sanjala da postane diplomat i koji je radila kao model da bi pomogla svojoj  siromašnoj obitelji.
Ludin Reyes kolega student na Tehničkom sveučilištu u Hondurasu, rekao je za  Fox News: ‘Ona je bila jednostavna, skromna, totalno nevina, nasmijana i bez zlobe. “
Jučer majka ubijenih djevojaka Tereza Munoz shrvana, izjavila za televiziju da njezine kćeri previše imale povjerenja i prijateljski naklonjene da je bilo  tragično za njihovo vlastito dobro.

ubijena miss Honduras i njena sestra


Honduraški grad San Pedro Sula, Honduras, na vrhu popisa svjetskih najnasilnijih mjesta na Zemlji.
Najmanje tri ubojstva na dan, uglavnom u rukama začarani bandi i karteli koji slobodno djeluju u području bezakonja, siromaštva i propadaju pravosuđa.
Naoružani napadači su preuzeli kontrolu nad gradovima i selima, a policija je neučinkovita i korumpirana.

ubijena miss Honduras i njena sestra


San Pedro Sula zabilježeno 1.218 ubojstava u 2012. (po stopi od 3,3 ubojstava dnevno). To je uslijedila Acapulco, Meksiko; Caracas, Venezuela i Distrito Central, Honduras.
San Pedro Sula je stopa ubojstava od 169 po 100.000 ljudi daleko nadmašuje sve što je u Sjevernoj Americi ili mnogo veće gradove poput Lagosa ili Sao Paulo.

ubijena miss Honduras i njena sestra


Maria Jose sebe opisala na Miss World na website profilu kao mladog diplomatu koji uživa igrati odbojku i nogomet u slobodno vrijeme. Ona je pobijedila 18. natjecanju i osvojila titulu Miss Honduras u travnju.
A trebala se pojaviti u Londonu za natjecanje Miss svijeta.


Loading…

Comments

You may also like...