Snimljen selfie u trenutku prije smrti!

Pogledajte snimljen selfie u  trenutku prije smrti mnogih ljubitelja fotografisanja koji su cak rizikovali zivot u zamjenu za savrsenim selfie.


Kada se slikamo,obicno  želimo uhvatiti trenutak … nešto što kasnije cuvamo kao uspomenu na ludosti koje smo cinili. U zadnje vrijeme  ‘selfies’ postala prava ludost. Ljudi idu u u toliko krajnost da su spremni na sve samo da bi sebe fotografisali u najbizarnijih situacijama. Nažalost, za neke od njih, neke od tih trenutaka kada je snimljen selfie,ispostavilo se da je njihov posljednji.

Rusija: djevojka pokusala impresionirati prijatelje te izgubila ravnotezu pala sa mosta na kabal gdje je smrtno stradala od elektricne struje.

2014. godine na lokaciji  Sjevernoj Karolini, djevojka se slikala tokom voznje nakon cega je udara kamion te zavrsava kobno.


Ako se sjecate leta Malezijskog Airlinesa let MH17, koji je tragicno srusen u Ukrajini 20.14. godine, ovo je selfi majke i sina koji su slikali tek prije polijetanja.

Vjerovatno ste culi za ove dvije prijateljice za koju jednu od njih mozemo reci da je bila na pragu vjencanja medjutim tek na dan prije svecanog dana, dozivjele su stravicnu nesrecu pri cemu je mladenka smrtno stradala,ostao samo selfi da prezivjelu podsjeca na tragicnu sudbinu.

Ovaj dvadesetjednogodisnji Meksikanac ljubitelj pistolja,stradao je prilikom pravljenja slike za Facebook kada je slucajno se upucao pistoljem u glavu,,nije prezivio.

Ovo su samo neki od mnogih slucajeva,zato pazite kada pravite ovakve gluposti zar je zaista selfie toliko vazan pa da mu pridajemo toliku paznju da cak i zivot stavimo na kocku?!

Pogledajte vise …
                   Magicni tuneli od stabala.
                   Urnebesni oglas na Piku za prodaju automobila ikad 😀

http://www.ermagazin.com/feeds/posts/default?alt=rss


Loading…

Comments

You may also like...