Sokantno: Beba stara dvije sedmice zanemarena – Majka uhapšena!

Beba stara dvije sedmice zanemarena od svoje majke koju je  dovela  u užasno stanje.

Srceparajuce slike dvije sedmice stare bebe cija se rebra vide kroz kožicu sto je znak neuhranjene bebe kao i ostale znakove bebinog loseg stanja.

Ove šokantne fotografije pokazuju nevjerojatnu zanemarivanje djeteta koji je bio kod kuće sa svojom majkom za samo dvije sedmice.

Beba osim neuhranjenosti, pati od infekcije krvi i boluje od više smetnji uključujući akutno zatajenje bubrega, zatajenje jetre, zatajenja srca i teških metaboličkih deficita.
Osim zdravstvenih tegoba na ovom malisanu su pronasli i ugriz najvjerovatnije od životinje, nevjerovatno je koliko ljudski um moze biti okrutan.

zanemarivanje djece

Na ovom malisanu su pronasli i ugriz najvjerovatnije od životinje

 

Dr. Elena Leu, koordinator pedijatrijskog odjela Županijskog bolnice u Constanti, rekla da je čudo da je još uvijek živ.
Liječnici su se trudili da beba dobije na težini i uspjeli su. Beba se polako oporavlja, ali su naveli da su zaprepašteni užasnim bebinim zanemarivanjem.

Majka Brittany Marie Wiest koja ima jos 8 djece sa kojima živi, uhapšena i tereti se za smrt njenog djeteta sina u aprilu 2014.

Roxana, jedan je glasnogovornik Constanta Child Care, rekla je da nakon što beba bude puštena dat će se profesionalnoj njezi koja se brine o pravilnoj brizi kao da ce i njenih 8 ostalih djece biti integrirano u sustav zaštite djece, ali majka je do sada odbila da se to dogodi kao i dopustenje da mališan bude usvojen.
Ona je rekla da je njezin muž otišao raditi u Italiju, ali nije poslao ništa novca jer je bio uhićen i osuđen zbog krađe.


Loading…

Comments

You may also like...