Prokletstvo kuće Villisca Axe: Lovac na duhove sam se izbo nožem u prsa tokom noći.

Prokletstvo kuće Villisca Axe gdje se desilo višestruko ubojstvo, lovac na duhove sam sebe izbo nožem u prsa a ne zna zašto…

Prokletstvo kuće u kojoj je istraživao lovac na duhove Robert Laursen, opisuje noć kao stravično iskustvo kada je sam sebe izbo nožem u prsa s nepoznatim predmetom u Villisca Axe, ukletoj kući u Iowi . piše Daily Mail.

1912. kuća je postala ozloglašena kada se u julu te godine desilo višestruko ubojstvo gdje je stradalo dvoje odraslih i šestero djece a ubica nikad nije uhvaćen. Više od 100 godina još uvijek ta ubistva su ostala prava misterija.

prokletstvo kuće

Prokletstvo kuće Villisca Axe gdje se desilo višestruko ubojstvo, lovac na duhove sam sebe izbo nožem u prsa a ne zna zašto…

Prema izvještaju Daily Mail, na istraživanju paranormalne aktivnosti u toj kući radio je Laursen koji je tad imao 37 kada se incident desio. Bio je potpuno sam u sobama kuće koja nije imala sanitarni čvor niti struje kada su ga drugi istražitelji čuli kako vršti i zove u pomoć.

Okružni šerif je izjavio da je Laursen bio sam kada su ga drugi istražitelji paranormalnih aktivnosti pronašli u sobi, odmah su pozvali 911.
Ne vjeruju da je ovo bio nestretan slučaj, ali zašto je to Laursen učinio, nije im poznato.

Vlasnica zloglasne kuće ubojstva Villisca Axe, Martha Linn, rekla je da je pun nos onog šta se desilo i sad kada je kuća otvorena za javnost po prvi put, desilo se ovako nešto strašno.

“Šokantno je kada se probudite i čujete vijest da je neko umalo umro u vašoj turističkoj atrakciji,” rekla je “Ne mogu zamisliti zašto bi to neko takvo nešto uradio sebi”

Na stranici Villisca Axe stoji, da posjete su često skraćene zbog zbog pada lampi, letećih objekata i zvokova dječijih glasova. Navodno, vidovnjaci su kao i istražitelji za paranormalno izjavili da postoji prisustvo duhova u domu a neki čak i tvrde sa su komunicirali s njima.

Zašto je istražioc paranormalnog, Robert Laursen, izbo sebe nožem u prsa u noći na svom istraživanju, nije poznato drugima niti samom Laursenu.

Da li vi vjerujete u duhove?


Loading…

Comments

You may also like...