Ronioc pronašao dva skeleta zavezana za stolicu u rijeci Kolorado.

Ronioc otišao roniti u rijeku Kolorado ali nikad nije očekivao da će pronaći ovo…

U blizini rampe za brodove Cienega Springs, blizina Kalifornijske granice, ronioc koji je otišao na ronjenje u rijeci Kolorado, nabasao je na jezivo otkriće: dva ljudska kostura među velikim gromadama kamena zavezana za stolice prekriveni algama.

Ronioc pronašao dva skeleta na stolicama na dno rijeke

Ronioc pronašao dva lažne skeleta na stolicama u dno rijeke

Jeziv prizor dva kostura podsjeća daleko na film Cabin by the Lake, kada ubica veže ruke djevojkama i utopi ih u rijeci zatim vraća se da posjeti njihova tijela.

Jedan od kostura je držao znak na kojem je pisalo “Bernie živi san u rijeci 16. August 2014”, izjavilo je na oficijalnoj šerif odjel Facebook stranici. Neki su rekli da se to odnosi na film Weekend at Bernie i njegov nastavak.

‘Vikend kod Bernija’, komedija, dva mlada radnike iz osiguranja, pronađu svog šefa Bernija mrtvog, zatim se nastave i dalje pretvarati da je mrtav iz mnogo razloga. Velik hit komedija iz 1989. godine.

Naravno preplašen, ronioc La Paz prijavi odmah odjelu za istraživanje. Prema izvještaju zvaničnika, istražioci koji su otišli podvodno na istraživanje, snimili su putem videa ono što su našli. Kada su stigli na prvi pogled im je bilo jasno da se zapravo radi o dva lažna skeleta koji sjede u stolicama.

Iako je rezultiralo u potpuni gubitak resursa, ovo je poprilično zanimljiva šala postavljanja dva skeleta na stolice koji piju čaj na dno rijeke.
Policija nema namjeru da pronalazi počinioca koji je stavio lažne kosture u rijeci. Umjesto toga, oni će dva skeleta postaviti izvan odjela kao šalu koja će i dalje da se nastavi.


Loading…

Comments

You may also like...