KANIBALI OTELI I MUČILI MLADOG PARA, incident koji je potresao stanovnike Papua, Nova Gvineja!

Kanibali oteli i mučili mladoga para tokom njihovog odmora u Novoj Gvineji (FOTOGRAFIJE)

Zamislite tropski raj u kojem se nalazite sa svojom voljenom osobom i odjednom se nađete na meti kanibala koji žele da vas muče i čak ubiju. Ne, nije izmišljeno, upravo se desilo jednom paru nedavno u Novoj Gvineji.

Bilo je turističko odredište Matthew Iovane i njegove djevojke Michelle Clemens, gdje su se suočili sa ofarbanim, maskiranim ljudima iz plemena Papua. Bili su prisiljeni da se skinu pod prijetnjom smrću i to nije bilo sve.

Matthew priča baš u trenutku kada je opušteno u smijehu pričao sa djevojkom o poznatim kanibalima Papua, smjeh je nestao kada iza grmlja iznenada se pojaviše upravi ti, zastrašujući ljudi sa ofarbanim licima i počeli ih kružiti. Poderali su mu maicu i povezali oči, Matthew kaže da je nevjerovatan strah bio od onog šta bi moglo uslijediti.

“They took our belongings,” Clemens explained. “I was naked in the most remote jungle on Earth with no shoes and Michelle was bleeding buckets beside me in her underwear. But nothing mattered except getting away, so we ran.”

Muškarci su bili naoružani sa mačetama, sa velikim noževima i kopljem. Na prvi pogled im se činila kao pljačka, bacili su torbu i počeli ih smirivati, pokušali su komunicirati s njima, ali su ih gurali prijeteći. Izjavili su za Sun.

31-godišnji Birtanac i njegova djevojka su pokušavali pobjeći iz džungle u kojoj su bili zatečeni, ali su bili kažnjeni tako što su ih udarali mačetama. Bili su jako radoznali sa njima ‘nepoznatom’ iPhone spravom koju je imao Matthew.

Njihov susret se desio tokom njihovog treninga kroz džunglu kroz koju ih je vodio njihov vodić i nestao prije pojave kanibala. Matthew je uvjeren da ih je izdao i povukao se na moguću opasnost.

Nakon njihove otmice, skinuli su oboje, vezali ih za vinove loze, oči im svezali i mučili ih.

Oboje su zadobili povrede davajući otpor i u pokušaju bijega. Djevojka je izjavila da su jedva pričali engleski, ali je razumjela kada je jedan povikao da će ih ubiti.

 

“They took our belongings,” Clemens explained. “I was naked in the most remote jungle on Earth with no shoes and Michelle was bleeding buckets beside me in her underwear. But nothing mattered except getting away, so we ran.”
Na njihovu sreću, uspjeli su uloviti trenutak i pobjegli dok je za njima jurila mračna rulja divljaka.
Bježali su povrijeđeni, goli, Michelle je krvarila, sve su ostavili iza sebe samo da izvuku živu glavu. Izjavili su za novine.

Naišli su na čovjeka koji ih je odveo na sigurno mjesto.

Potparol iz ureda stranaca, uputio je izjavu podrške Britanskom i Američkom turisti koji su pretrpjeli ozljede kao i psihički strah i torturu od strane divljaka iz Papua u Novoj Gvineji. Žrtve su odmah nakon incidenta prevezeni do obližnje bolnice. Oboje su sada na sigurnom mjestu i u dobrom zdravstvenom stanju.


Loading…

Comments

You may also like...