Majka ostavila dvoje djece u mračnoj pećini danima prepušteni sami sebi.

Majka ostavila dvoje djece od 4 i 6 godina u mračnoj pećini sa malo hrane i vode (UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA)

Kansas: Okrutan čin 24-godišnje majke koja je ostavila svojih dvoje dječice od 4 i 6 godina da lutaju mračnom pećinom danima gdje su bili prepušteni sami sebi sa vrlo malo hrane i vode.

Djeca su pronađena slučajno u trenutku kada je policija vršila istragu o mogućoj krađi automobila na toj lokaciji gdje je bio otpad dijelova auta.

Majka

Fotografija 4-godišnjaka kada je policija osvijetlila mračnu pećinu…

To je poznata lokacija gdje lokalni beskućnici spavaju. Neki su čak koristiti tunele za skladištenje. Zamislite da čujete dječije glasove u pećini, taj šok koji je doživjela policija kada su ušli u pećinu i vidjeli jezivu scenu.

majka_ostavila_djecu_u_pecini_4

Pećina je dio kompleksa niza tunela u blizini grada.

Kada su detektivi razgovarali sa djecom, bilo je jasno da su djeca bila potpuno napuštena isto tako nisu imali niti formalno obrazovanje. Djeca su odvezena na njegu a majka iste noći uhapšena pod optužbom za zlostavljanje djece.
Interesantno je da majka uopće nije negirala niti pokazivala znakove pokajanja, već je priznala da je ostavila djecu na tako monstruozan način kao da je to nešto sasvim normalno.

majka

Monstruozna majka – Brittany Mugrauer       Slika/Jackson County Detention Center

KMBC News nije objavio šta će biti sa djecom, no jedno je sigurno, novo mjesto će im zasigurno biti mnogo bolje nego u kojem su bili.


Loading…

Comments

You may also like...