Žena ulovljena skrivenom kamerom kakao pokušava ubiti svekrvu (VIDEO)!

UPOZORENJE: Žena pokušava ubiti svekrvu i video sadrži izuzetno grafički sadržaj i nije pogodan za sve osobe.

Šokantan snimak nadzorne skrivene kamere otkrio je stravičan prizor pokušaja ubistva 70-godišnje nepokretne žene u svom krevetu od strane njene snahe imena Sangeeta Jain koja je prepoznata na videu u mjestu Uttar Pradesh, Indija.

Navodno, video nadzor postavio je Kundan Srivastava, brat od žrtve. Kundan je objavio video i napisao da ima je setra pomogla da uhvate ženu za zlostavljanje i pokušaj ubojstva.
Video ekstremnog nasilja prikazuje nasilnu Jain kako pokušava zadaviti ženu invalida, ali u neuspjehu poseže za tvrdim predmetom i udara je u leđa i glavu.

Prema riječima porodice, Jain je u porodičnim problemima u toku je razvoda. Iako su predali video policiji, porodica je izjavila da još nije podignuta optužnica protiv Jain.
Kundan Sirvastava apeluje na zakon i javnost da zaštita sigurnosti za snahe u Indiji bi trebala da vrijedi i za svekrve.

“Jaki zakoni stvoreni su za žene, ali neke žene zloupotrebljavaju zakone. Ja pozivam Vladu Indije u akciji protiv protiv takvih žena. Obećavam vam pomoći u ovoj okrutnosti i ja isto vjerujem da kriminal nema ravnopravnosti! “


Loading…

Comments

You may also like...