MAĆEHA: 6 brutalnih maćeha koje su postojale u realnom životu!

Maćeha u popularnoj kulturi ima poprilično lošu reputaciju zla vještice. Neke od njih imaju takvu reputaciju i s razlogom zbog užasnih počinjenih djela…

Naravno, postoje i one dobre, odlične maćehe koje daju sve najbolje od sebe i s ljubavlju odgajaju pastorčad, ali to ne znači da su sve takve. Postoji strašna priča i pozadina pojedine obitelji u kojoj maćeha ima ulogu ‘majke’.

Donosimo listu nekoliko maćeha koje su uradile stravične zločine nad pastorčadima proteklih nekoliko godina.

Jessica Ann Cox

maćeha

Jessica Ann Cox

Jessica uhapšena 2013-te godine pod optužbi da je vezala lisicama ruke i mučila svoja dva pastorka. Dva tinejdžera su svjedočila da ih nije hranila tri dana, vezani ih tukla maljevima, tjerala ih potpuno gole da uđu u kadu napunjenom kockicama leda i hladnom vodom, i gasila cigarete na njima.

maćeha

Misty Stoddard

Misty Stoddard

Misty je uhapšena pod optužbi da je ubila svoju autističnu pastorku koja je umrla od oštećenja mozga uzrokovanog oksigenom. Ona je navodno vezala 11-godišnjakinji drvenu dasku na usta i druge slične stvari.

maćeha

Shaquila L. Byrd – doživotna zatvorska kazna

Shaquila L. Byrd

35-togodišnja Shaquila izjasnila se krivom za ugrožavanje života svog petogodišnjeg posinka. Za njega se saznalo od školskog osoblja koje je prijavilo da je dijete prekriveno modricama i opekotinama kao da je i neuhranjeno. Shaquila je priznala da ga je kažnjavala sklekovima i udaranjem kaišem. Kasnije je priznala i sudiji da ga zaključavala u sobu kad se vrati iz škole gdje bi i ostao do sljedećeg dana.

maćeha

Heather Leavell-Keaton

Heather Leavell-Keaton

Brutalna maćeha koja je osuđena do smrti zbog zlostavljanja, mučenja i ubojstva od svojih 5 i 3 godine stari pastorčadi. Otac je također osuđen zbog umiješanosti.
Bolesni dvojac su koristili cigarete i vrući vosak od svijeće i dozirali djecu sa otrovnim antifrizom. Djeca su tragično pronađena doslovno ukočena do svoje smrti.

maćeha

Tracey Wright

Tracey Wright

Brutalna 31-godišnja maćeha Tracey, dobila je ‘samo’ 15 godina zatvora jer je bila osuđena za tešku smrt svoje šestogodišnje pastorke. U izvještaju stoji da je brutalno pretukla djevojčicu i pustila da umre od gladi.

maćeha

Tonya Schmidt

Tonya Schmidt

Tonya je zlobna maćeha koja je uhapšena za mučenje šestogodišnje pastorke tako što joj je pržila ruke. Istraga je pokazala da je zlostavljanje trajalo najmanje 3 godine.


Loading…

Comments

You may also like...