Muškarac zarobljen u liftu 41 sat, pogledajte šta su sigurnosne kamere ulovile – VIDEO!

Muškarac postao prava hit senzacija zbog svog ponašanja u liftu u kojem se zaglavio punih 41 sat, a pogledajte nadzorne kamere šta su ulovile da radi…

Evo jedna interesantna priča o menadžeru Business Week produkcije Nicholas White.

1999-te godine, dok je radio kasno jednu vecer, Nicholas White je napustio svoj ured koji se nalazio na 43-em spratu da bi ispušio cigaretu. Ispostavilo se da mu je to najduža puš-pauza koju će pamtiti cijelog života.

Kada se 34-godišnjak Nicolas vraćao na svoj sprat, lift je iznenada došao do zastoja između spratova. Odmah je upalio alarm kao signal za pomoć, ali niko se nije odazvao, iako je pustio da zvoni dugo vremena.

Stvar je u tome da baš u to vrijeme 11 sati petak večer, cijela zgrada je bila opustošena. Što je još gora stvar da je bio petak, vikend kada niko ne dolazi na posao, gdje je ostao zarobljen 2 dana prije nego je spašen.

Sigurnosna kamera snimala je cijelo vrijeme, a šta sadrži snimak je dovoljno nemirno da izazove svima paniku, čak i one koji nisu klaustrofobični.

Nicholas je hodao tamo-vamo beskrajno, polako gubeći razum dok je razmišljao koliko dugo će ostati zatočen. Zatim, pokušavao se smiriti tako što bi legao na pod i opustao se. Izjavio je za novine da nije imao pojma da li je dan ili noć.

Nije imao kod sebe hranu, telefon, sat i vodu, jer je išao na samo kratku pauzu. Sve što je imao u džepu bilo je vrećica bombona. U jednom momentu kada je izgubio živce, vikao je u pomoć, ali se niko odazvao nije. Zadnji put je otvorio vrata da urinira niz okno lifta. Tek poslije 41 sat, njegova agonija se završila kada je neko na interfon pitao da li je neko tamo.

Kasnije je dobio odštetu od uprave zgrade zbog pretrpljene takve noćne more.


Loading…

Comments

You may also like...