Tvrdio da je LJUBITELJ ŽIVOTINJA a brutalno ubijao mačke i prodavao kao zečeve

Izjašnjeni “ljubitelj životinja” ulovljen u klanju mački koje bi prodavao kao meso zeca lokalnim restoranima.

ljubitelj životinja

Huang Pingfu, stanovnik provincije Sichuan, koji je za sebe tvrdio da je ljubitelj zivotinja koji je spasavao i brinuo za napuštene mačke, uhapsen je za klanje doslovno tona mačaka. Kada su njegove operacije otkrivene, vlasti su zaplijenile vise od jedne tone kaveza mačaki.

Huang je vodio pogon za spašavanje gdje je oko 20 mačaka navodno živjelo u luksuznoj kući s klima uređajem. Radeci sa aktivistima životinja, Chengdu Business Daily tajno istraživao njegove operacije i otkrio mučne strane poslova Huang-a.

ljubitelj životinja

Huang je upitao nadležne sta nije u redu s kupoprodajom macaka, otkrio je da to radi vec 20 godina cak i trgovinu s drugim pokrajinama. Zaradjivao je oko 430$ na dan.

Njegove operacije su navodno izuzetno brutalne. Pronadjena su skladista gdje ih je drzao u malim kavezima i torbama, a u klaoniama bi ih utopio prije guljenja kože.

ljubitelj životinja

Glasnogovornik Centra za zaštitu životinja je izjavio da je Huang stekao povjerenje ljudi dobrog srca, kupio mačke kao ´´ljubitelj zivotinja´´ a zatim ih ubio na okrutan nacin i prodao kao zečeve.

Huangov posao je ugašen, ali je nejasno da li će optužnice biti podignute protiv njega, obzirom da Kina nema zakona o sprečavanju prodaje mesa mačke ili zlostavljanje životinja.

Sve ostale žive mačke su dostavljene u skloništa za životinje za oporavak.            Izvor/DailyMail


Loading…

Comments

You may also like...