Gdje je tema TRUMP, tu je i hidžab – „Prestani braniti islam ku.. šuti” TREND NA TWITTERU

„Prestani braniti islam ku.. šuti nebi ni mogla skinuti tu maramu da ti tata nebi isprasio gu…” Muslimanka Pitala oca može li skinuti hidžab, a njegov odgovor je briljantan.
hidžab

17-godišnjakinja iz Pennsylvanije Lamyaa je nedavno sudjelovala u grupnom chatu s prijateljima. Kada su svi počeli raspravljati o Donald Trumpu, Lamyaa, koja je Arapkinja, muslimanka, sudjelovala u raspravi sa svojim čvrstim stavovima o predsjedniku. Shvativši da je ona muslimanka, jedan zajednički prijatelj u grupnom chatu, kojeg ona nije poznavala, odgovorio je na njezine komentare na jedini način koji idioti znaju kako.

hidžab

„Prestani braniti islam ku.. šuti nebi ni mogla skinuti tu maramu da ti tata nebi isprasio gu…”, napisali su tu i tamo jos pogrdnih komentara, što je navelo najbolji odgovor ikad od Lamyae. Umjesto da pusti da uvrede eskaliraju, ili da reagira na stranca na podjednako na glup način, ona je odlučila pitati svog oca, koji živi u Saudijskoj Arabiji, dali  je u redu za nju da skine hidžab. Što je rekao?

hidžab

Uvjerite se sami u nastavku. Ona dijeli njegov odgovor na Twitteru.

hidžab
“Duso to nije moja odluka da donesem. To nije odluka nijednog muskarca. Ako je to nesto sto stvarno zelis, uradi. Podrzacu te ma bez obzira. Je li sve OK, da se nije sta desilo”?

Naravno, tu se javila velika podrska Lamyaai i njenom ocu.

hidžab

hidžab

Reetwetovanje pocelo i postalo trend tema na twiteru gdje je doseglo skoro pola miliona pregleda za tek par sati.


Loading…

Comments

You may also like...