Pronađena djevojčica u sumi gdje zivi s coporom majmuna – NEVJEROVATNO

Zbog tragova i oziljaka na njezinoj koži, predpostavlja se da je živjela sa životinjama duže vrijeme.

Vlasti još uvijek pokušavaju shvatiti koliko je djevojčica bila izgubljena u šumi.

Osam godina stara djevojcica koja je nađena kako živi s majmunima u Indiji, mogla bi završiti u sirotištu, jer se jos niko iz članova obitelji nije javio.

pronađena

„Mowgli djevojka”, kako su je nazvali, bila je potpuno sama medju majmunima, hodala je poput zivotinje na sva cetiri uda, a komunicirala je mrmljajuci.
Pronađena u udaljenom rezervatu Bahraich, sjevernoj Indiji i naučila je hodati na dvije noge tokom boravka u bolnici.

Drvosječe koji su uocili nevjerovatan prizor, pokušali spasiti djevojcicu, al svaki put kada bi prisli, majmuni bi ih rastjerali. Kako je policijski službenik izjavio da je izgledalo kao da djevojcica i ne trazi njihovu pomoc. Naprotiv, bila je je prestrašena od radnika koji su je pokusavali odvuci od majmuna.

„Bila je prestrašena od nas. Nije mogla govoriti niti čuti ispravno. Bila je okružena tri majmuna „, rekao je inspektor Ram Avtar Cover Asia Press, nakon dojave drvsjeca.

Djevojcica, za koju prenosi AP je približno 10-12 godina stara, bila je mršava i nije mogla govoriti po dolasku u bolnicu. U bolnici se ponasala kao životinja, hodala na sva cetiri uda i jela hranu ustima s poda.

Policija za sad češlja kroz izvješća nestale djece kako bi se utvrdilo ko je mala djevojcica i kako je uopce zavrsila u predjele Katarniya Ghat šume.

pronađena

Sada pokazuje znakove napretka, a polako pocinje i da jede hranu način na koji ljudi rade. Zbog tragova i oziljaka na njezinoj koži, predpostavlja se da je živjela sa životinjama duze vrijeme.

Obzirom da se vec objavilo javnosti o djevojcici, jos uvijek niko ne zna nista o njoj. Smatra se da su je njezini roditelji napustili zbog svojih psihičkih problema.

Kako se nije pronasla porodica, odjel za zaštitu djece ce preuzeti odgovornost za nju.


Loading…

Comments

You may also like...