Bizarna uginula zivotinja pronadjena u Chile

Bizarna uginula zivotinja pronadjena u Chile koju je pronasao poljoprivredni radnik.

Farmer, kaže da je pronašao ostatke dvaju tajanstvenih ‘Chupacabra’ stvorenja koja su ležala  na sijenu u staroj vinariji.
Isprva kada su nasli ostatke pomislili su da se radi o ostacima od mrtvog šišmiša no kada su bolje uvidjeli ostatke uvjerili se da se radi o  ‘Chupacabra’  mitska bića poznata kao lovci na koze jer se radi o zivotinjama koja vreba koze i sišu krv.

Chupacabras
Prevedeno na spanjolski ‘koji piju krv kozama’ Chupacabras

Farmer Javier je doruckovao sa prijateljima kada je njegov poljoprivredni radnik utrcao uplasen i rekao da je nasao čudna tijela mrtve zivotinje na periferiji gradića Monte Patria u istočnoj središnjoj čileanske pokrajine Limari.

Kada su odjurili do podruma,na prvi pogled na balama sijena tijela kad su vidjeli pomislili su da se radi o šišmišu ali kad su bolje uocili da su im glave prevelike i to je netipicno za šišmiša.

Šta je Chupacabras?

Prevedeno na spanjolski ‘koji piju krv kozama’ Chupacabras su gmazovi poput mitskih bića sa ljuskavom kožom  ljuskave zeleno-sive boje i iglamai perom koja prekrivaju niz ledja.

Chupacabras pronadjen u Chile
Šta je Chupacabras?

Ovo nije prvi slucaj koji se desio na ovom prostoru,zalili su se farmeri da su nalazili mrtve koze kojima je krv isisana a da za to naucnici nisu imali objasnjenja

Poljoprivrednici u lokalnom području su sada zabrinuti za sigurnost svoje stoke,I sada nalaz je izazvao strah među ostalim poljoprivrednicima u okolnom području.

Njihova egzistencija je izgradjena  na kozijoj poljoprivredi,postoji mnogo stada koza tamo.
Iako do sad samo su napadi na koze ,stanovnici se boje i za njihocu djecu.

Vise…
          Musliman pokrenuo kampanju razbijanje islamofobije
          Smrznuta auta koja je zima pretvorila u pravu umjetnost

http://www.ermagazin.com/feeds/posts/default?alt=rss


Loading…

Comments

You may also like...