Napad nožem – ZAKLAO DJEVOJČICU PRED OČIMA NJENE MAJKE!

STRAVIČAN NAPAD NOŽEM se desio kada se djevojčica zaglavila biciklom, a nepoznati muškarac prišao i odrubio glavu djevojčici pred majkom koja je bila nadomak nje!

Četverogodišnja djevojčica ubijena u Tajvanu je žrtva napada nožem, izjavila je državna medija. Jučer ujutro, 33-godišnji muškarac napao djevojčicu sa satarom koja je bila sa majkom na putu do metro stanice u Taipei, glavni grad ostrva, izjavili su zvaničnici centralne novinske agencije (CNA).

napad nožem

Majka ubijenog djeteta izjavila je da je njena kćerkica vozila bicikl oko metar od nje, kada se iznenada zaglavio. U sekundi se našao čovjek za kojeg je pomislila da će joj pomoći oko bicikla, ali izvukao je nož i zaklao djevojčicu.

Poušavala ga odgurnuti od nje, ali nije uspjela. Prolaznici su čuli kao vrišti za pomoć i pritekli da obuzdaju manijaka do dolaska policije.

Inicijalna istraga pokazala da je osumnjičeni, identificiran po prezimenu Wang, koji je čekao u blizini metro stanice nakon šta je kupio nož u supermarketu ranije tog dana.

Osumnjičenog su priveli u policijsku stanicu, gdje se okupio veliki broj ljute raje. Kada su službenici pokušali da ga isprate iz zgrade, i dalje je bio krvlju poprskan preko lica, ali nekoliko ljute raje iz mase pojurilo ka njemu, neki su ga pokušavali udariti, na kraju prisilili policiju da ga vrate unutar zgrade.

Za čovjeka koji prema policiji, kažu da ima povijest mentalnih bolesti, koji je imao tretmane u psihijatrijskoj bolnici.


Loading…

Comments

You may also like...