Roditelji je strpali u mentalni odjel zbog trudnoce s Frankom kojeg su mrzili…

Unatoč okrutnim nastojanjima njezinih roditelja da ih razdvoje prije više od 40 godina, Julie, Frank i Kathleen osjećaju se kao da nikad nisu bili razdvojeni.

trudnoce

Novembar 1963. Julie Mannix je bila prekrasna 19-godišnjakinja iz Filadelfije. Zaljubila se u čovjeka po imenu Frank … čovjeka koji nije udovoljio odobrenju njene bogate obitelji.

Tijekom pregleda, obiteljska ginekologica Mannix otkrila je Julijinu trudnocu, ali je rekla Julijinoj majci umjesto da njoj kaže! Rođenje tog djeteta bilo je neprihvatljivo za njenu obitelj, ali pobačaji su tada bili ilegalni

Julien roditelji su pribjegavali ekstremnim mjerama i stvorili štetne laži kako bi prikrili trudnoću njihove kćeri. Ubrzo je Julie dobila titulu “teško depresivna”, i osudjena je na na psihijatrijsku ustanovu, gdje bi abortus mogao legalno biti registriran.

Ali kad je Julie odbila pobačaj, roditelji su je šest mjeseci zatvorili u mentalnu bolnicu – sve dok joj voda nije procurila.

April 19, 1964, Julie je rodila bebu Aimee. Bilo joj je dozvoljeno kratko na par trenutaka prije no sto je morala potpisati papire za usvajanje.

Julie je tijekom godina pokušavala kontaktirati katoličke dobrotvorne organizacije o informacijama o njezinoj bebi, ali joj je receno da je njen slucaj zapečatit. Jedino joj je preostalo da moli da je Aimee usvojila dobra obitelj.

Izdana i traumatizirana od liječenja njezine obitelji, Julie je napustila mentalnu bolnicu i nastavila se suprotstaviti njihovim željama. Preselila se u New York i postala glumica. Konacno se udaje za Franka 1965. godine.

Ujedinjeni par slavi Aimeev rođendan svake godine 19. travnja i od tada su uvijek zajedno.

Aimee, u međuvremenu usvojena u dobroj obitelji gdje je dobila ime Kathleen Marie Wisler. Njezina usvojiteljica umrla je kad je imala samo 6 godina. Njezin usvojitelj je umro nekoliko godina kasnije.

Nekoliko godina kasnije kada je Kathleen rodila vlastitu djecu, bila je u mogućnosti primati informacije iz katoličke socijalne službe u Philadelphiji, što je dovelo do stranice Julie Mannix na Internet Movie Database.

Kathleen je iznenada zurila u plavušastu, plavooku glumicu s karijerom koja se bavila glumom1960-ih. Na stranici je također zabiljezeno da se Julie udala za TV producenta Frank godinu dana nakon što je ona rođena.

Kathleen je pisala Franku i Juliji pismo – što je dovelo do tjednih Skype razgovora između ponovno povezane obitelji.

“Nikada nisam zamislila da ću se ponovno osjećati kao kći, a ipak sam ovdje, od dva snažna i zamišljena roditelja koji se brinu kad su moja djeca bolesna i koji me zuvu bez nekog posebnog razloga”, napisala je Kathleen u članku za Redbook Magazine.

Unatoč okrutnim nastojanjima njezinih roditelja da ih razdvoje prije više od 40 godina, Julie, Frank i Kathleen osjećaju se kao da nikad nisu bili razdvojeni.


Loading…

Comments

You may also like...